Despre Noi

   GP PLANTATION este membra a grupului de firme GP, grup ce are printre altele activitati in zootehnie si cultura plantelor cerealiere si furajere. Zootehnia am dezvoltat-o in urma unei investitii de 17 miliarde lei vechi, prin interediul programului SAPARD. Cultura plantelor cerealiere si furajere o realizam pe o suprafata de 90 hectare situate in lunca raului Siret. Producem lapte de vaca euroconform si cereale de buna calitate.

    In ianuarie 2013 am decis sa infiintam pe o suprafata de 2 hectare o plantatie de goji.

  Terenul alocat pentru aceasta plantatie, in ultimii 23 de ani, nu a fost fertilizat cu ingrasamine chimice. Pe acest teren nu au fost cultivate plante carora sa li se fi aplicat pesticide. 

   Am achizitionat de la o firma canadiana, cu traditie de 10 ani, seminte organice de goji si tehnologia de producere si intretinere a plantelor goji. Am optat pentru un soi mongolez de mare productivitate, ce se preteaza la tehnologia de tip organic, adaptat la conditiile climatice canadiene. Firma canadiana aleasa, beneficiaza de un regim climatic silmilar cu cel din zona noastra. Temperaturile anuale variaza intre minus 30 si plus 39 grade celsius, precipitatiile anuale sunt similare cu cele din regiunea noastra. Conditiile de sol, iluminare, ventilatie le putem asigura prin amlasarea parcelei.

   In sera proprie am trecut deja la producerea rasadurilor necesare ( imagini in sectiunea galerie foto ).

   De asemenea detinem capacitati de prelucrare si depozitare: o hala de 550 mp la standarde UE - gresie, faianta Italia, var lavabil, apa rece, apa calda, apa dedurizata, canalizare, centrala termica proprie ( imagini in sectiunea galerie foto ).

DEZIDERATUL NOSTRU IN TREI PUNCTE:

- Sa participam la imbunatatirea starii de sanatate a clientilor nostri prin oferirea spre consum a celui mai complex fruct ( descris in amanunt in sectunea BLOG )

- Sa producem si sa livram pe piata romaneasca fructe de goji proaspete si uscate, obtinute in conditii organice in ROMANIA, limitand astfel importurile din statele asiatice.

- Sa producem si sa livram tuturor celor interesati rasaduri si plante de goji la ghiveci. Astfel, orcine poate avea la curte sau in balcon cativa arbusti ce vor deveni pentru el si familia lui o sursa de sanatate si longevitate.